Monday, December 27, 2010

I'm New In Blogging World

hyep u ollls,, ;)
bdasarkan tajok ntry ni pun sure lah sume dah tao ape yg aku maksud kan
*thinking,, thinking,, (wat muke blur2)
                       *sepak nak?

yeap, im very3 (kuase 3 to) freshie in dis world
mcm baru stahun jagung lah kire nye
* eh cop, baru sehari la derr

actly,, banyak lagi yg aku maseh tak tahu pasal blogging nih,
so, aku mintak sgt2 jasa baek korg (smbil mlutot, mrayu gle2)
tego lah iv blog aku nih tak lawo ke, very mess ke kan,
aku tak kesah, korg nak kutok ke na menghina ke,
*pasto sedia nak kene pnampar sulung aku, hihi
tp korg bg lah teguran yg membina oke?
(sure sure, deal!)


aku jugak akn wat belog aku ni such as my diary,
so, segale yg aku tulis adalh pendapat peribadi aku,
and sgale yg aku terbuku dlh hati aku, akn aku luah kan dlm blog nih
so, kalaw ade yg kene jentik cket2 dgn aku nt
jgn lah balek ngadu dgn mak (smbil nanges2)
and jgn lah jugak tetibe dpt surat layang layang,
i see u in court !
(haha, *peace yaww)


so, as de first word

hye, blogging world,
im Nurul Azrin Zainal
just call me Omel
(jgn tanye aku knape, cepuk kang, hehe)
     <3 <3 <3

No comments: