Wednesday, January 5, 2011

4 SN

arini sekolah amat amat amat memenatkan
siyes taw nih, mmg ta tipu
sampai kan de word 'amat' tu tuh omel repeat tige kali
bukan abg amat jual burger kat depan tempat omel tusyen tuh taw, jgn salah sangke

pagipagi lagi kelas dah bermula dengan subjek yg agak mencabar iaitu biology
macam biase cikgu morizan akan menjerit panggil pelajar kelas omel soh naik blok F level 4
skali lg level 4, mak oii, tinggi tuh nak memanjat selama setahun

pastuh, baru jeh omel nak kua rehat pukol 10.30,
tetibe guru kelas omel masuk nak bagi buku teks,
so agak sibuk lah, cigu saripah suke menjerit, assistantmonitor mane?
haish, tak habes2 nak soh omel lagi,
kejap kejap, azrin, awak tlg saya amek tuh amek ni, azrin, awak pegi blablablabla
sampai lah dah telepas waktu rehat,
dah lah omel ade gastrik confirm arini pening pale

pasto, tetibe omel dapat tahu sume plajar 4SN wajib amek ACCOUNTS
mak aiihh, da lah dah ade 9subjek yg berat,
math mod, bm, bi, sejarah, pend islam, fizik, kimia, biology and super ADD MATH and also accounts
tambah lagi sato subjek yg omel ta pasti susa or senang
tapi omel akan cube sehabes baik, go omel! hehe

insyaallah, kalaw omel tak dapat tawaran dari sbp and mrsm sehingga hujung bulan 2,
maka, di smksr lah omel akan habes kan blaja, selama dua tahun lagi,
pastuh, dah free with title student skolah, hehe sukesukesuke
tapi ramai jugak yg cakap zaman skolah lagi best,
tapi omel skarang nih rase seksa sgt, penad giler sampai omel nanges pada hari pertama persekolahan, huuaaaa, siyes omel mmg penat smpai ayat arini jadi tah pape an, tunggang langgang

i think dats all for today, thank you
(ala-ala cikgu sekolah punye ayat gitu haha)


nih mase tahun lepas, curicuri bawak cam hehe
nih mase program lepasan pmr, 
yg kiri fidzah yg kanan janah
yg tengah tuh vee
(haha, gelaran budak 4sn pada omel, katanye omel mcm vanida imran, bhahaha)
 
 dgn ipin ,tp bukan ipin janah
hehe, mase hari koperasi tahun lepas
omel pilih pic nih sebab ni nampak mcm budak sekolah ciket