Saturday, January 1, 2011

Alieeya Arieesha Sayang,,

hye, hye,bye, bye
ececeh, eh leklu, abes kan pembacaan korang ni
plez, plez, plez
yela, im still freshie, so i really need uolls

so, remember our deal?
hei,jgn wat2 lupe,plak, korg dah janji taw, 
korg jgn, kang aku nanges kang
okok, stop nonsense !
ok, actly, aku nak cite pasal si cumel alieeya arieesha
mak dy, alyaa, susa nye na spell name kamo,

tanggal 29 Disember yang lalu,
kira2 jam 10 pagi, kami bertolak ke Kluang Bandaraya yg Maju
haha, pekan cowboy saja lah
hei, dah mcm buat essay bm cikgu nik,
okokok, kitew siyus ok

si kecik molek alyaa ni sangat petah, suke tanye mcm2,
smpai kekadang aku tak tao nak jawab ape,
ade sekali tuh dy tanye mcm ni

alyaa: kakak azrin knape kakak fidza panggil kakak, kakak mel?
aku: sebab, sebab....
fidzah: mel tuh shortform utk omel
alyaa: omel tu ape plak?
fidzah: cumel !
*aku dah blushing
alyaa: oh maksudnye kakak azrin cumel ye
fidzah: iye lah
nasib baik lah dy ta tanye kakak azrin  tu cumel ke? 
kalaw, dy tanye, dushh, aku bg sebijik, hehe

nih lah alieeya arieesha nye,
yg kiri alieeya yg kanan arieesha, cantek ta?
haha sudah, perasaan lebeh,
ni fidzah (de choco dress one), n omel lah



hahah, amek kaw,
tepegun kan kan kan?
cumel kan alieeya nih?
ni lah alieeya yg ori, kat ats td tuh penyamaran saja
Alieeya nih happy gile bile aku nan fidzah ckp nak bawak dy ge tgk movie




nah,,
cumel tak alieeya nih,
manje kan,
tp dy nih sgt pemalu org nye,
kan alieeya kan?

 cak cak cak!!!
cumel kan, dy nih saleng tak tumpah mcm aku kecik2
waa, stop lying omel !

korang nak ckap ape hah?
korang pilih eah
A) mak dan anak
B) kakak dan adek
C) kawan dan kawan


so, betol kan aku habaq at korang td
alieeya ni mmg cumel sgt

to alieeya: kakak azrin harap alieeya blaja pandai2 ye,
jgn nakal2 kat school,
jgn selalu nanges, dtg uma kakak fiza jgn nanges taw,
kakak azrin syg alieeya sgt2

No comments: