Thursday, January 27, 2011

esok adalah hari tanpa airmata

salam semua

esok, esok, esok, esok, esok, esok, dan esoooooooooooooookkk

kenapa mesti ada esok, tak boleh ke masa nih ta payah bergerak. stay je di waktu sekaran nih
esok hari jumaat, 28.01.2011,
dats mean, the last day in smksimpangrengam, the last day with all my beloved friends, the last day omel belajar di 4sn, omel tak nak, tak nak, taknak, mesti semua orang tak sabar nak cuti seminggu dengan bersuka ria. but, omel tak nak cuti, omel tak nak, kalaw omel cuti dats mean, tak lama lagi omel kene pergi mrsm. oh gosh. but, omel reda, omel rela dengan ketentuan yg ditakdir kan utk omel. omel pasrah, mungkin semua nya ada hikmah, sampai bila omel nak stay sini, sekali sekala kene tengok dunia luar, survive, hidup berdikari, betol kankankankankankan? ( semua akan cakap 'ya' sebab korang semua tak rase ape yg omel rase)

to my friends, datang ye semua, omel nak tatap muka kalian semua sepuaspuasnya, omel pasti merindui kalian semua, ada event jgn lupa invite omel ok, omel sayaaaaannnnngggggggggggggggg sangat pada kalian semua.

*hope, esok adalah hari tanpa airmata. tak nak nangis bila salam dan peluk korang semua. tadi dah jatuh airmata saat menyalam dan dipeluk oleh mama norizan yang tercinta. cikgu i looooovvvvveeee u, omel akan ingat jasa cikgu, tanpa cikgu, tak dapat omel ke mrsm ni, sayang cikgu, will misz u cikgu, will misz u my dear friends, will misz smksr.

2 comments:

Mohd Ridhuan said...

selamt berdikari di sekolah berasrama...

Cik Seri Omel said...

thanks yew