Monday, January 3, 2011

First day as form 4 student

hye,
hari ni seperti semua tahu, adalah first day sessi persekolahan 2011 bermula,
tadi sempat tgk kat tv kat berita tv3 tuh an,
macammacam ragam dan gelagat budakbudak dajah sato yg baru nak kenal dunia persekolahan diorang tu,
ade yang melalak menangis tak nak duduk kat sekolah, ade jugak yg awalawal lagi dah menguap, ade yg dok suke mengacau kawan sebelah dia, dekat sini lah kite dapat tgk muke budakbudak yang masih suci lagi pemikiran diorang tuh, tapi kalau korang pegi wat survey dekat kelas tahun tiga pun cukup lah, korang confirm geleng kepala, ade yang sangat degil nakal dan ade yang lebeh advance pandai dah nak meniru aksi yg agak melampau sikit lah yew, omel cakap benda yg betul, sebab omel pernah melihat sendiri macam mana budakbudak ni punye perangai, sebab omel dulu ketua pengawas kan, so omel suke pantau anak buah yg tengah jaga kelas, mase dajah1 perangai suci je lagi bila ddah besar dah mule lah tunjuk belang.oke.stop cite pasal mereka oke

nak cite pasal kat school omel tadi,
tadi, pengetua dok umum kan lah pelajar perfect score yg seramai 25 orang tuh, ramai kankankan,
syabas to pengetua dan para guru yang melahirkan bintang seramai ini,
so, naik lah pentas amek cheque, ececeh, amek cash lah babe, brape? 100ringgitmalaysia saja (cakap ala-ala nyah, konpem gelak)
yang agak sedih nye, bile name omel diumum kan tiada siapa pun nak bertepuk tangan, sedih taw, omel mintak tepuk tangan je, tak banyak pun tau, tak mintak duit pun hehe, tp yg heran nye, bile amoi ngan minachi naik pentas, bukan takat betepuk tangan tp bersorak lagi taw, tp ta pe, terpulang pada korang lah, maybe korang terpegun tengok omel dok catwalk at pentas tuh, hehe

so, bila dah berjaya, *hanya sato permulaan, belum betolbetol berjaya ,
datang lah semula ex-bf, ex-husben*eh eh eh, belum pena kawen lagi eah
dulu bile nak buang kite, dia sumpah seranah kite, bile dah macam nih keluar lah ayat menyesal dia tuh
sori la dude, omel tak bole terima kau semula, kau bukan takat sait kan hati omel,
tp ko dah melukai merobek mencalar dan melunyai kan hati omel nih,
kalau omel sakit, bile sakit tu reda, omel mungkin bole maap dan terima kau semula,
tp bile omel dilukai, nak sembuh memang lame, lagilagi bile dilukai dan dibiarkan saja luka tuh, parut tetap ade lah dude, parut tuh lah bukti segala nye, parut tuh yang wat omel akan ingat sampai bilebile,
sori to say, sorry derr, there is nothing else for u

No comments: