Friday, January 7, 2011

Karya Omel Dihargai,

buat pertama kali nye omel punye karya telah dipublished kan di majalah tahunan sekolah iaitu

MAJALAH PRESTIJ EDISI 8/2010

karya omel nih atau senang cer cerpen lah, cerpen nih omel submit bersempena dengan minggu bahasa pada april 2010, iaitu tahun lepas yew, omel mmg suke berkarya, omel love to write, banyak jugak lah koleksi cerpen omel yg omel dah karang tapi saje saje hanya sebagai kepuasan diri bukan untuk dipublished ataupun tatapan umum, so, pada minggu bahasa tuh omel anta lah cerpen omel yg dikarang on the spot, selama dua jam, mmg ayat tunggang langgang, omel pun masih ta de pengalaman menulis, kalaw contengconteng tu tao lah, so, alhamdulillah, omel menang tempad kedua, oke lah tuh kan, tajuk cerpen omel nih MASIH ADA YANG SAYANG so, banyak pengajaran yg bole dapat dalam cerpen nih, kalaw korang hayati betolbetol lah, nanti omel published kan utk tatapan para blogger sekalian, so, comment lah ape yg patot, bole omel perbaiki penulisan omel lepas nih

p/s: to smksr student, karya omel tuh diterbitkan di page 81 majalah prestij smksr edisi 8/2010


majalah prestij smsksr


karya omel yang tersiar di page 81

draf penulisan sebelum terhasil nye sesuatu karya


cerpen pertama omel yang tersiar utk tatapan umum

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

haaa.nak bace cerpen omel
(:

Cik Seri Omel said...

haish, segan nye, nanti omel publish yew, tgh type, jgn gelak pulak nt

Huszaini said...

pandainya dia!! teruskan usaha! moga impian jadi kenyataan! menulis lagi bagus dari menyanyi... hehehe...

Cik Seri Omel said...

terimakasih, insyallah omel akan teruskan menulis sambil menyanyi, hihi