Friday, January 7, 2011

Lepak Dengan yang Tersayang

setelah penad seharian menaip
sampai bengkakbengkak nata omel dok mengadap lappy nih,
plus omel nih ade masalah mata, so tak bole ngadap lappy and tv lamelame
tapi demi blog yang tersayang nih, omel gagah kan jugak mata nih segagah lady gaga, hehe, hope lady gaga tak bace lah belog omel, lagipun mesti dia ta ra paham punye, betol kan mamamk? hehe tetibe je an

so, sambilsambil online nih dok lah lepaklepak dgn yg tersayang, nak tahu sape makhluk yg bertuah yg dok bertakhta di hati omel,,,,


-------



-------





------




-------



taraaaaa



nih lah pakwe omel
name dy coki
kadangkadang omel panggil dy sayang
omel suke cakap dgn dy kalaw omel rase sunyi
coki nih jenis persian,
omel syg dy sgtsgt, dy manje dgn omel tapi dlm mase yg same garang sgt
abes badan omel calarcalar kene cakar dgn dy mase tido
tp omel tak kesah, janji dy tak telan omel
omel tak penah mara dy apetah lagi nak pukol
omel memang pantang nampak org seksa binatang espcly cats la
tp binatang lain omel mmg takud dan geli
terutama katak, dan ulat
and binatang yg lembiklembik
eiyuuuuwww



nih pulak name dy black
bukan black mentor tuh
name dy ni mmg sempena name black mentor tuh
mase tuh black baru nak naik and tetibe along cakap bagi name dy black lah
black ni jenis kampung tapi gebu, gemok
dy bukan kucing omel kucing jiran omel
tapi suke ceroboh umah omel sebab nak ngorat awek, sape lg kalaw bukan coki tuh
black sgt manje, tapi nakal tapi tak garang
nakal dy, masya allah, mmg azab lah, habes bilik omel bersepah,
bangun pagi je dah jatoh sume barang atas meja tuh


omel mmg sangat fanatik dgn kucing
omel nih cats lover
sato hari kalo dah ade umah sendiri dah ade duet sendiri
omel nak beli kucing cantekcantek
tapi mak cakap bela kucing lepas kawen and lepas ade anak
kalo tak susah nak dapat anak nt, betol ke?
ade sesape penah dgr tak pasal nih?
omel ase mcm nonsense jeh, tapi mmg ramai org tuatua cakap lagu tuh
kebenarannye omel tak pasti sejauh mane
nah, tengok puaspuas my lovely couple nih
agagaga

7 comments:

Nadhirah-chan said...

jom kita tukar-tukar kucing nak ? hehe :)
saya pun suka kucing jugak . boleh buat kawan kalau takde kawan . eh apa la yang dok merepek ni .

btw , salam kenal cik omel yang comel !

Cik Seri Omel said...

kucing? aish, tak bole tido omel nanti,
anyway, thanks yew sudi jenguk,
salam pekenalan jugak,

Kembang Perawan 3288 said...

meow meiw

Siti Fatimah Fuzz said...

cik siti pernah la dengar org cakap cam tuu...tapi tak tau kesahihan dia..huhu

Siti Fatimah Fuzz said...

jom tgk kisah cik siti tentang kucing...^_^
http://eimah2328.blogspot.com/2011/01/perihal-kucing.html

Cik Seri Omel said...

cik siti, okeoke, meow meow, heheh

Norfa said...

suka kucing jugak..tapi sekrg tinggal sekor je.. yg lain dah buang..hukhuk..

salam kenal dari norfa..
http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/harga-minyak-dah-naik-ron-95-ron-75.html