Saturday, March 12, 2011

75 sen yg bermakna

oke, memandangkan dah lame tak hupdate blog banyak jugak lah yang omel tak tahu
bukan setakat dunia blog je, even dunia luar dunia nyata ni pun omel tak tahu pape langsung
berita mengenai Jepun dilanda tsunami yg dahsyat pun omel tahu [agi tadi
lambat kan, duduk kat hostel ni macam duduk dalam penjara, duduk dalam sangkar bebas tanpa sebarang berita, so, omel pun online lah, hupdate fb and blogwalking, then teringat lah nuffnang yg tercinta, omel dah dapat 75sen, macam tak caye, sape cakap 75sen tak bermakna, kalau nak tahu, 75sen ni cukup untuk beli air gedegang dekat AG.(air gedegang ni air yg beli guna mechine, bila air tu jatuh bunyi nye gedegang lalu di beri name air gedegang) thanks nuffnang, nanti bagi banyakbanyak lagi yew, sayang nuffnang


see, the RM 0.75 tuh, waa bangga taw3, mintak2 lah lagi sekali omel balik maybe bulan 6 troz jadi RM750 pulak, waaa berangan sudaaa

No comments: