Friday, May 27, 2011

I'm coming home

whats up guyss,,

ouch,lame gila kan omel tak hupdate blog ni,
bermacam jenis habuk dah sebati dgn blog ni,
but, never mind, omel akan try update blog ni sekerap mungkin within 2weeks ni
almaklum lah school holiday kan,
memang cuti sakan,
actually banyak gila nak story dekat blog ni,
dari mase dkat maktab lg omel dah karang beberapa entry,
waitt yeah, i know, mesti ramai yg ternanti-2 (blueeekkkk, muntah hijau sekarang!) haha

actually, omel akkan bercuti 15 hari, termasuk today coz my beloved principle dy bg cuti extra one day
so, kira semalam petang i'm home dah.
malam tadi memang bantai tidur sepuas-2nya,
semalam bila balik, omel tengok my lovely castle ni, omel jadi sayu sangat,
rindu sangat, almaklumlah homesick kan kat hostel tuh (bhahaha, sumpah teruk gile kan, dh 4bln tp still x ok)
sampai umah je, omel terus amek my daughter (hahaha, wait, wait, wait, ayat belum habes)
gemuk nye, gebu, cumel sangat,
my mum cakap mcm ni, "coki, kalau mak dy dah balek, suka lah tuh'' haha, mmg omel nampak coki mmg gembira je bila omel amek dy,
omel teringat, one day omel call my mum, after talking-2 a few minutes, i wanna to talk to aiman, but he didnt home, cycling lah, nak kurus konon, so my mum terus put the phone dkat telinga coki, omel pangil dy, like this "cokiiii" (dengan penuh gaya yg manja taw), she answered with her only word "meeeeooowwww", dua kali dy wat mcm tuh, syahdu sungguh, i guest she really miss me.

ok, got to go (gtg). wait for next entry.
much loves: CSO.com

No comments: