Monday, June 6, 2011

Finally, I Got It!





hai everyone,
salam tired dr omel, haha
ekceli penat sgt hari ni
mane tak nye
omel dgn fidzah dok menawaf bandar klg tuh
dr satu shopping mall ke satu shopping mall
dr satu butik ke satu butik
dr satu kedai makan ke kedai makan (haha, yg ni memang tak dinafikan, kitorg kuad makan)

nak bengkak jugak tumit kaki omel nih, huhu
omel rase sampai pak guard mal tuh pun dah cam muke kitorang,
ape pun thanks to fidza sebab dah teman omel hari ni
kitorang memang loving couple, selalu date sesame
jalan pun pegang-2 tangan, kalau teruja sesuka hati and sesedap rase je kitorg hugging,
nak wat cam mane, kitorg couple yg sejati, cinta mati punye, haha
love u dear, thanks yew.

tadi aim kitorang adalah nak enjoy and lepas kan rindu each other
sambil-2 tuh, teman omel carek baju untuk event dekat maktab nt
tema nye fairytale and masquerade
so, dapat lah costume ala-ala fairytale cket
memang payah nak carek, dah jumpa susah nak decide nak amek yg mane satu
mule-2 omel ingat nak jadi dark witch
so survey lah baju hitam, tapi mcm susah je nak carek yg sesuai
tetibe fidza nampak seluar aladdin, dy suggest lah untuk costume aladdin
so kitorang decide nak amek satu baju warna turquoise,
dah memang cantek lah, kalaw omel pakai memang vouge giler, haha
tapi, mahal sangat tak jadi, dah lah org tengah kegawatan ekonomi, omel na habes kan duet sesuka hati je
konpem kene lecture dgn mak nt, haha
then, pergi carek lagi, jumpe lah satu dress ni ala-2 princess
pink colour tuh (feveret omel), memang dah nak amek,
harga pun cantek, kalaw pakai konpem cumel
omel pun try fitting, mak aihh, nampak seksi sgt lah
takut terbeliak biji mata kaka-2 BADAR tu nanti, haha
plus, omel badan agak gemuk, nampak tak sweet kalaw pakai
banyak terlebeh sana sini, hahaha




lastly, kitorang decide amek long dress plus gaun ciket
bertemakan peterpan and tinkerbell
colour hijau smooth, dgn cardigan kait, hat, and belt
bile pakai jadi lah mcm dekat jungle ciket,
mcm renger pun ade, haha,
ala lg pun just hari puteri, annual dinner nt vogue cket ea, hahaha



anyway, thanks to fidzah coz dah teman omel hari ni
love u dear,
friendship never end

2 comments:

blackroses said...

sekarang tengah hot seluar aladdin

Cik Seri Omel said...
This comment has been removed by the author.