Thursday, June 9, 2011

HOMESICK

hai everyone,
hari ni omel bertungus lumus menyiapkan homework dan touch up untuk last time
so, tinggal beberapa hari je dah nak naik sekolah,
oh mum, dad, nape mesti duduk hostel? ta mahu tahu
mesti omel homesick lg nanti,(haha, kantoi, homesick tak sudah)
 plus maybe tak balek sampai raya nt,
OMG! how come.

jangan lah homesick lg,
tamao homesick, ta mao
haha, teruk kan, dah besar-2 pun homesick
dah 16years old pun ta mampu nak hidup berdikari
haha, ekceli omel bukan lah homesick sgt
cume maybe culture shock kot
mmg susa nak adapt environment kat Ag nih
sebab kalaw kat umah makan sedap...
(kat sana, grrr, DS(dewan selera) mmg hancuss)
kalaw kat umah leh wat ape yg kitew suke...
(asek prep je, penat taw!)
kalaw kat umah bole tido dgn ehemm3
(tido dgn coki syg,)
sungguh ta beshhh
omel tak suke
tapi for my furture,
biar tak beshh, janji menjamin mase depan
kankankan (angguk sikit, kalaw ta nak omel sepuk kang, hehe)

tak pe lah omel sabau-3

to all students yg nak  dok hostel, beware!
haha
asrama kankankan, tak best, haha (ketawa jahat)
menghasut kan omel ni, teruk betoi,

tapi omel rase nanti bile omel nak study kat overseas ta de lah homesick lg
tak de lah omel nak melalak lagi tiap-2 malam
betul tak?

No comments: