Sunday, June 5, 2011

Mane nak carek masqeurade tuh?

hai everyone,,

naik cuti sem ni BWP maktab omel ade nak wat event
kata nye Hari Puteri
untuk puter-puter je kata nye
so tema dy

FAIRYTALE AND MASQEURADE

omel tengah wat research untuk baju tuh
pening jugak lah'sebab banyak untuk budak-2 kecik
omel pun budak kecik tapi dah besar haha

then omel dari dulu dah aim untuk dapat an topeng masqeurade
tapi tak tahu bole dapat natang tuh at mane.
ade sape tahu-2 tak bole dpt at mane?
pleashhe help me ok.
love u lah,

mcm ni lah topeng masquerade yg omel nak
anyone can help me??

3 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

yang GKSB punya ada..

nak??

ehehe

ecah isa said...

dekt mall macm ade,. tp ta mcm yg kt atas la,.

Cik Seri Omel said...

ecah isa: cah, aku dah dpt, tp mmg ta mcm kat ats tu pun, geram je, tape lah ,janji ade