Wednesday, June 1, 2011

perlu ke satu dunia tahu?

salam semua,

omel tak tahu lah ape nak jadi dekat anak muda skg (hahah, ayat bajet tua sgt)

omel bukan nak mengat, bukan juga nak menjaja

tapi omel rase perlu ke (perlu ke, perlu ke, perlu ke) kita nak heboh tentang status kita

omel ade bace entry hot dr sorang adek (gurl) yg mane dy terang-terangan dy ckp dy dah hilang virgin

reaksi omel mase bace mmg lah, mak omel pun ingat anak dy kene sawan tetibe,

memang marah betul lah, sanggup dy kate mcm tuh

menjatuhkan martabat seorang wanita, mane letak nya iman dek oii?

dy ade mention pasal maruah, ini ke maruah yg dy sanjung tingi tuh,

dek silap lah dek, omel pun malas lah nak cakap lebeh,

ramai yg dok menghentam dy

ramai gak kata jgn kita hentam, bagi nasihat jeh

tapi omel rase kalau nak bagi nasihat jeh mmg berat lah tanggungjawab tuh

tak semua org akan ingat nasihat kita, (semua akan dgr tapi yg ingat tuh, hujung kuku je)

member-2 omel pun laa ni sebok kes cpl,

omel bukan nak ckp omel tak cpl,

tapi, kene taahu ang ingat cket, jage lah batas, jage tingkah laku,

bile time cpl, mcm na satu dunia tahu yg dy lah cpl plg bahagia (de cpl of de year)

bile clash, mula lah, nak hentam sanasini

nak mengamuk sakan, buat video, nak tunjuk mcm frust semacam (sape terase minta maap yew)

omel malas nak ckp panjang, perjalanan omel maseh panjang,

hope, semua dp doa kan yg omel akan selamat dr godaan dan hasutan syaitan nih semua, amiinnn

1 comment:

nuhara said...

sediahnye :'( kesian pun ade ..
inilah ank melayu zamn sekrg hurm....