Friday, July 15, 2011

BIOL+OGY = biology

hyep, dude, babe

attention, diisytiharkan, omel dapat cuti dis weekend
and dapat balek umah
cean kat budak homesick sorang nih hahah
seriously i miss my mum so much

tapi, maybe balik ni kene fokus untuk study,
isnin ni ade standardized test 1 for 2nd sem
so, kene study lah,
tapi study bukan sebab exm tapi study kerana Allah
betulkan niat tu dulu

so, aim kali ni nak pointer 3.5 above
and maybe tak leh dpt mcm 1st sem hari tu sebab kali ni topik nye lg susah
tapi at least 3.5 lah,
insyallah, kalau usaha mcm 3.5 dpt lah kan, huhu

so, sepanjang 6minggu terperap dekat asrama tuh
mcm-2 lah kejadian yg tak diduga berlaku
dari masscamp, jatuh sakit and ke hospital sampai lah helpers minggu bahasa
pic helpers tuh, sat lg omel hupdate yea

penat memang penat
tapi dah tuh tanggungjawab sebagai pelajar kan,
nak wat cemane,
huhuhu, (ayat suci bagai)

lagi satu, after standardized ni,
form4 students need to make a decision
either u wanna go on wif 10subject or drop one subject
omel mcm nak go on dgn account and bio
tapi takut-2, account mcm boleh tahan
bio lg jg citer lah,
cikgu omel pernah tulis equation untuk biology ni
like this: " biol+ogy=biology"
seram je bunyi nyer, huhuhu

anyway yakin pada diri,
tepuk dada, tengok kemampuan
insyallah

No comments: