Wednesday, August 24, 2011

budak homesick dah dpt ubat

hahahahaaiiiiiii

seriously, maseh dalam mood penat
*bukan penat sebab long journeytd, penat makan banyak sgt td, haha

alhamdulillah, sampai jugak kat umah dgn selamat
tadi agak stress lah sebab pukol 10 pg td tetibe,
si shafiq raaid habaq mai yg bwp tak leh balek arini coz banyak benda tak settle
sumpah rase nak menanges kat situ jugak tadi

dah la semua org dok menyanyi lagu raya
tetibe omel tak dpt balek, tapi,
lepas buat muka kesian kat teacher mushala tadi,
finally teacher bagi gak balek,
but, cuti ni omel banyak keje lah, almaklum lah s/u baru kan hahahah

lepas tgk muka my mum and daddy, and aiman
rase tenang hati, cume along je tak balek lagi
tak pe jumaat dy dah balek,
and paling omel bahagia, bile tgk coki,
my beloved, hahaha, coki skg maken tembam,
tapi baru nak kiss dy, dah dapat hadiah
gigitan maut dy tuh, huhu

oke lah, will update next time,
till then, muah

No comments: