Monday, August 29, 2011

HAPPY EIDULFITRI

hai everybody

alhamdulillah, selesai sudah berpuasa
esok dah raye,
tak caye?
confirm lah, atok yg mohor besar tuh dah cakap td

so, dikesempatan ni, omel nak jugak mengucapkan selamat hari raye
kepada,,, semua yg mengenali diri omel

oke, omel mention one by one,

yg pertama buat semua sahabat blogger,
*omel mintak maap kalaw ade terkasar bahasa sepanjang omel menulis dalam blog nih

kedua, buat semua sahabat omel,
*omel mintak maap yew, maybe sepanjang persahabatan kite, omel banyak sakit kan hati korang, secara sengaja atau tak sengaja, and so on lah, tak tersenarai salah silap nya, banyak sangat

seterusnya, buat saudara mara omel
*selamat hari raya, duet raye jgn lupa, omel still under age oke, hehehe

buat my src's family (keluarga bwp)
*mak ngah nak ucap selamat hari raya, balek maktab nt jgn lupa kite ade event besau taw, jgn wat-2 tak tahu plak,

oke, so, uolls semua, main mercun, bunga api and what so on tuh, hati-2 taw, kang tak beraya esok, yg still otw to kampung, drive carefully,

so, dikesempatan ini, omel nak minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki
kalau nak mention salah silap tuh terlampau banyak, tak larat,
so, omel harap, 0-0 yew, jemput dtg umah

 

No comments: