Saturday, August 6, 2011

McD right now

hai everyone,

guess what?
hmm. buka puase dgn along and his gurl
now at McD.
tak nak mcm ape plak,
6.30 dah dok tercongok kat McD ni,
haha bengang gle, non muslim semua dah dok sedut air coke mereka dgn lahap nya
terpaksa lah mengawal nafsu ni,haha
anyway. hari ni buka dgn coconut shake klebang
pegh, mantop lah,
mmg sedap gle, kalo org melaka mmg tahu lah mcm mane terangkat nye minum coconut shake nih

ehh. haa aaa, header baru kan?
perasan tak.? credit to kak atiq yg bertungkus lumus menyiapkan a super duper cute header ni, thanks sis love u lol

ermm, one more thing, omel baru lepas hantar borang penamasn calon untu pewakilan pelajar, kalau kat uni or kolej, mcm mpp lah, but ni jus peringkat skolah je, doa kan omel dipermudahkan yew,

oke. salam ramadan buat senua
selamat berbuka till then, tq

No comments: