Thursday, August 25, 2011

Melawat Sejarah Semalam

hai everybody,,

puasa tak kawan-kawan?
haaa, jgn ponteng-2, babap nt baru tahu

haa?? korang egt omel baru bangun tidur??
eh, eh, silap tuh, hari ni omel bangun awal,
macam nak pergi sekolah,

hari ni omel jadi student smk,
sumpah rindu giler nak jd budak smk
tadi omel ge sekolah lame, SMK SIMPANG RENGAM
sekolah yang mengajar omel macam-2 perkara
smksr lah yg menjadikan omel seperti omel sekarang
banyak kenangan indah dekat situ
kalau tak de smksr,omel belum tentu dpt berdiri teguh mcm skg nih
smksr jugak lah menyaksikan jatuh bangun omel
suka duka yg omel lalui, semuanya di smksr,
omel ubat kedukaan omel lepas upsr, di smksr
omel sekali lg menangis kegembiraan di smksr,
thanks to all the teachers and my fellow friends
korang semua amat berharga buat diri omel
omel sayang korang,
buat rakan-rakan di 4sn, belajar betul-2 taw
sama-sama kita gapai langit kejayaan ye,,

lepas balek sekolah dalam pukul 9 tuh,
omel ge shopping dengan mak dekat bp mall
tak banyak sgt yg lawa, tak pe lepas ni next station pulak, heheh


No comments: