Thursday, August 25, 2011

WHO's THE NEXT AL-FATEH?

hai everybody,,

actually, minggu lepas, omel ade join kem kepimpinan
kem ni di anjurkan oleh ansara ag
kire mcm alumni lah nih,
mereka terdiri dpd kakak and abg-2 first batch
kem ni di ikuti oleh kesemua badan wakil pelajar
dan separuh ldp (lembaga disiplin pelajar)

so, dekat sini omel daapat mengenali
SULTAN MUHAMMAD AL-FATEH
dengan lebeh dekat lagi,
before dis just tahu je beliau lah yg berjaya menakluki kota constatinople

lepas omel tahu mcm mane dy menakluki kota tuh,
omel rase kagum sgt
omel rase untuk jadi pemimpin yg sehebat beliau,
jauh lagi, jauh sgt

kalau nak tahu kisah diorang dgn lebeh detail bole click dekat link ni
http://tokoh1038.blogspot.com/2005/08/sultan-muhammad-al-fateh.html
*tak nak di kate plagiat entry org, so, bole lah sudi menjengah
lagi satu, tgk lah video ni yg omel search dr hencek youtube

so, sejak dari situ, omel berazam 
untuk menjalankan tanggungjwab omel sebagai pemimpin dgn amanah dan jujo
orang kate bukan mudah nak menjalankan tanggungjawab jadi omel cube yg sehabis baik oke

will miss uolls
dari kiri: omel, atiqah, ummul,diana, kak erod, abg ikki
syafiq raaid, and hazwan
dudu dr kiri: amer, izmer

a special thanks to kak erod and abg ikki as our faci
HAGEMARU,
tetap dalam ingatan

No comments: