Saturday, September 3, 2011

Ambush oleh batalion-2

hello world,
im coming back,

huhuuuu, one word to describe, TIRED!
a whole day in the kitchen
bertungkus lumus membantu my momma
menyiapkan juadah untuk my friends and also along and aiman friends'
ade la sikit mee hoon goreng and mee rebus turun temurun hahaha

start pukul dua tadi, rumah omel diserbu oleh angkatan tentera ta bertauliah, ahaha
miss eka, ecah, shima, ain and the gang buat "marhaban" kat umah tuh

then, batalion along pulak sampai,
mula-2 dua tiga kerat,
omel complain lah, kate ramai, sapa nak habes kan makanan nih,
sekejap lagi, dekat satu bas dtg,
hahaah, *tipu je tuh
ade lah dalam 5 ke 6 kereta,
haa, ramai tak?
tuh yang tired sikit,

pastuh, sambung pulak malam nih, sekampung datang
orang-2 masjid buat marhaban,
whoaaa, daddy, i have made decision, resign!
hahaha

ape pun thank you so much,
to all my dear friends,
korang dah buat omel happy,
omel rindu korang sgt, missed the moment that we had go through together
*amek ko, broken.

cume fidza sama janah je ta dtg umah lagi,
omel pun ta sempat nak ke rumah korang,
insyallah, omel cube dlm dua tiga hari nh
korang, omel rindu korang,
ape pun omel harap our friendship will never end.
rindu nak lepak nan korang dekat koop,
minum air kotak and makan biscuit lexus
rindu nak main sorok-2 dgn fidza lepas abes assembly
RINDU SEMUA!


thanks to both of u, 
love u





miss same ini olang lah,
janah and fidza,
muah


No comments: