Tuesday, October 11, 2011

messy life!

hye, hye, hye
hello everyone,,
miss u damn much lah,
my dearie blog, how poor u,
dapat tuan tanah pemalas+busy macam omel.
hahaha.
busy? like hell, hahaha,
padahal selalu je mengadap work station kat maktab nih
yea, memey ler, tapi omel bukan saje-saje jeah.
tuh haa, banyak lagi postmortem, pelan strategik, surat and all de things about bwp tak settle,
s/u lah kate kan. hahaha
dengan masalah yang menimbun tak solve lagi,
omg, tension, thanks to my parents, my aqil, hehehe and all my friends, and also my beloved teachers
coz always being with me indeed and in need.
korang, thanks alot taw,

oke, i have a good news, guess what?
hahaha, im going to back home this friday morning,
yeaa, im really excited and a bit homesick, hahaha
like hell kan? malam-malam nangis, kat surau lepas solat pun nangis.
ouh, omel yg tabah dulu dah back to normal,
full of tears. damn it!

now, i realize that being a leader not so easy as you said one two three and everything was perfect.
not at all guys, so, sape yg dok tengah berangan-rangan nak jadi pengawas ke or mrsm students have de bwp for the next year, better stop dreaming, susah derr,
hahaha, kesian korang, omel takut-takut kan pulak, huhu
actually, banyak omel belajar after become a leader, toughness!
kadang-kadang fikir mcm dah tak de life pulak,
pergi sekolah pagi-2 pasto balek 4ptg
org laen balek bilik, or lepak cafe or kiosk pum and enjoy whatsoever
but omel, tuh haa, bilik bwp or kat science social and math department tuh tempat lepak omel
menghadap work station or kene dengar lecturing dr penasihat, banyak maslah students or maslah diri sendiri ni yg masih tak betul-2.

oke, gtg bye, continue next time

No comments: