Sunday, January 27, 2013

Happy Birthday Nurhazziq

Assalamualaikum.
salam ahad yang menceriakan, 
whuaaaaa, sat lagi dah kene balik melaka wooo.

ehhh, thaipusam ye arini?
happy thaipusam to those who celebrating thaipusam

ok, today is 27th of january,
today is nurhazziq's birthday,
dah besar panjang dah kawan aku, orang lain belum 18, hang dah cukup umr ye, tapi janji pizza hut tetap tak boleh pakai ye, hehehe, tak pe, aku tengah nak merasa first salary dy. harap-2 ade lah McD ke, KFC pun jadi lahhh, hahahaaha
btw, nurhazziq ni harap je bru 18, muka dah macam bapak orang, seriously muka nampak matured, perangai tak pernah serious, but, honestly, my mum like him coz he is the 'selambe' person, yang bila datang umah aku, kalaw tak licin kuali rumah aku tak sah, hehehe dats why badan macam bapak orang, hehehehehe jgn marah ye birthday boy. honestly, waa senang lah kawan sama lu bro, hehehe, 
hazziq and fidza,
#bajetphotographerje

hazziq and me
#ingatkandianakbelanja

hazziq
#bajetgentlemannaktuangkanair


to nurhazziq,
happy birthday
and
may Allah bless u,
wish u de best for the spm result soon,
jadi anak yg baik ye nur,
jangan lupa solat, jangan lupa Allah,
bila dah makin besar nanti, jangan lupa aku, 
dah kawin pun nanti jgn malu nak licin kan kuali umah aku tuh, hehehehe
hope our friendship will never end.
sayang ko lah derrr~~~~~

so, selepas, accidentally masuk popular bookstore masa hangout arito, aku pun jumpa a book then rasa nak beli sangat tapi aku dah banyak sangat buku macam tuh, so tetibe teringat birthday si nurhazziq dah dekat and i grab it tanpa banyak pikir, tak tahu lah genre ni ko minat ke tidak, hehehe, hopefully it was very useful one day nanti, baca taw nur walaupun aku tahu you hate books.


waaaaa, mendalam kan maksud nya, baca taw nur. 
insyallah it will guide you in this adolescence phase.
nanti boleh bagi kengkawan pinjam, insyallah, we will share de barakah, insyallah.

No comments: