Friday, January 11, 2013

KPM Bandar Melaka,

 


 
salam,
salamsejahtera,
salam 1Malaysia,
salam Melaka Maju Negeriku Sayang,
Melaka Bandar Teknologi Hijau.
 
haha, amacam? terbaik kan,
ni betulbetul rakyat Melaka kan,
negeriku sayang bagai.
 
oke, cop cop.
nape azrin ni Melaka bagai kan?
oke, fyi aku telah bermastautin di melaka untuk dua tahun yg lalu
di MRSM alor gajah,
oke, aku dah habis spm,
kirakira sebulan lebih yang lalu,
 
but then, unfortunately,
im going to be rakyat melaka again.
oke, again oke?
for almost 3 years,
kali ni di Kolej Profesional MARA Bandar Melaka.
 
apakah?
mungkin ramai tak tahu,
ni one of the MARA academic institute
di sini just menelaah
ISLAMIC BANKING AND FINANCE
not meant im going to be a ustazah tudung labuh (kalaw ye pun, alhamdulillah kan)
 
oke fine,
maybe korang fikir ape lah sangat Dip dkat KPM je lak tuh kan,oke fine, it was one of the perkara yg haunted my mind, lagilagi fikir org cakap kan, hmmm, dats me lah, actually we are under de Skim Pelajar Cemerlang (SPC) MARA, yang mana kami akan layak ke overseas untuk sambung first degree di sana, dengan syarat CGPA 3.5 above.
 
so, that was the story.
ape??
homesick? for sure lah tak kan, hahahaha
tak lah sangat kan, kalaw dh name omel, memang tak sah kalaw tak leeh malammalam tu, btw, thanks to Mubin yg banyak dengar omel punya masalah,
ouh ye, Mubin tu sape? my cikgu addmath time SPM ye,
merangkap sahabat sampai mati,
 
 
 
 
nampak tak, bangunan pencakar langit,
yeap, KPMBM jiran tetangga UiTM Bandar Melaka.
 
till then, love u olls.

5 comments:

manusia putih said...

omel comel...
tahniah sayang for yr future.. may Allah bless you in evrything you do..
i`m always with you eventhough i`m far away from u dear.. i`m really miss you sayang.. be a good banker ea sayang.. heheheh

bpk wijaya said...

JIKA ANDA BUTUH ANGKA GHOIB/JITU 2D.3D.4D YG DI JAMIN TEMBUS 100% DI PUTARANG SGP/HKG SILAHKAN SAJA ANDA TLP KY JAYA DI NOMOR 085-342-064-735 TRIMAH KASIH

Anonymous said...

Salam,
Kalau pointer 3.5 above memang boleh mohon untuk degree oversea eaa.
Boleh transfer kredit tak?
Mohon pencerahan :))

Ungku Zoë Ungku Fa'iz said...

Hi, macam mana dapat spc? Tq

Ungku Zoë Ungku Fa'iz said...

Hi, macam mana dapat spc? Tq