Friday, February 1, 2013

BUDDIES TIME

haii everyone,
long time no see yaw, kekontangan idea, seksa jiwa raga bila tak dapat lepas kan gian dekat blog ni, btw, my life as a college student, quite pack and busy, quiz, test, homework semua tu buat aku rase malas sangat, aku selalu tanya kenapa la aku kene bangun pagi n pergi college, waktu pukul 6 pagi ada lah waktu kritikal aku, nasib baik, alarm aku tu berfungsi dgn baik, walau hakikatnya, beberapa kali aku dah banting dia tapi still berguna.

yaaa, last wednesday, aku dengan seronok nya telah ke Aeon Bandar Melaka,  

credit to Nasyrah Rahman.

kitorang hangout dengan nasyrah rahman masa ni, awek yg baru balek dari China. 
ape lagi, tengok movie, sembang2, shopping2,
movie pilihan: JUVANA.
best la jugak, antara movie Malay yg bole bagi thumbs up.
mnggu lepas aku dan auni tgk movie jugak, HANSEL and GRETEL,
best la jugak, ok, GSC dekat Aeon Bandar Melaka aka JJ tu dah macam kampung halaman kitorg laa, tiap minggu balek kampung, hehehe,

ok, dats all, along dah sampai,
OFF to Johore (hometown).
bye,
#sajemerepek


Now online with my love, 
thanks mum and dad.



No comments: